Cabaran 30 Hari Entry : Day 10 : Apa di Dalam Handbag KM

Assalamualaikum korang!

Alamak! Apa yang ada dalam bag KM ek?
Nak kena selongkar ke dalam bag KM ada apa?
Oh, tidak...
Korang mesti pengsan kalau baca apa yang KM akan senaraikan dalam bag ni.
Oklah, tengah sporting ni tapi korang jangan gelak pulak.
KM senaraikan sekarang k.

Barang yang memang ada dalam bag.
1. Bag duit
2. Dua smartphone
3. Monopod
4. Minyak cap kapak
5. Tisu
6. Ubat gula2 cap ibu dan anak
7. Wet Tisu
8. Bedak Simplycity
9. Lipstik bodyshop
10. Foundation Mary Kay
11. Toner Safi Rania
12. Pelembab Safi Rania
13. Serum Safi Rania
14. Tiga Pen Drive
15. Cable chager
16. Power Bank
17. Dua Batang Pen
18. Buku Bank
19. Kunci Kereta
20. Kerongsang Standby

Barang yg kadang2 ada dalam handbag.
21. Botol susu
22. Pampers Zulaikha
23. Pakaian Zulaikha
24. Bekas susu

Haaa korang bayangkan besar mana handbag KM.
Dah macam poket doremon jadinya bila semua disumbatkan ke dalam handbag.
Semua benda ni memang tak boleh elak kalau berjalan jauh.
Kalau jalan dekat-dekat KM cuma bawak 3 benda je.
Bag duit, kunci kereta, smartphone.

K la tu je nak cerita.
Korang tunggu next task pulak ya.
Daaa



15 comments

September 10, 2014 at 11:58 AM

Kompom la kalau ada anak, kena bawak beg besar..buh perkakas anak-anak.

September 10, 2014 at 2:33 PM

amboi byknye barang..hehehe..Cik Mimie ikut saiz beg...lagi besar beg lagi byk barang Cik Mimie sumbat..kalau kecik..bw yg pnting je..hahaha

September 10, 2014 at 5:56 PM

pergh ni list paling panjang Ty terjah dari semua cabaran.

September 10, 2014 at 6:28 PM

byknye brgggg

September 10, 2014 at 9:49 PM

Dalam beg saya pun ada mcm2...

September 11, 2014 at 9:30 AM

Haaa klu saya ada terjumpa KM, saya nak mintak sikit gula2.. saya batuk ni kui kui.. :D

September 11, 2014 at 3:07 PM

perghhh..3 pendrive :O saya ada hard disk je, pendrive dah lama x wujud dalam hidup saya. hehehe...

beg saya pun besar kak. mostly, barang kesihatan je. WAJIB.

September 11, 2014 at 4:17 PM

Mak oiii banyaknye barang.
Smartphone pun 2. Hehe..

September 11, 2014 at 8:29 PM

Banyaknyaaaa

September 11, 2014 at 8:40 PM

Byk nye brg dlm handbag terkezut ahkak tp itulah namanya beg perempuan kan :-)

September 11, 2014 at 9:46 PM

banyaknya barang..

September 12, 2014 at 1:24 PM

salam. banyaknya!! hehee

September 12, 2014 at 4:20 PM

Beg tarik balik kampung ka ni? fuh. beg wanita

September 12, 2014 at 10:56 PM

pehhh banyaknyaaa.. da dpt bayang begnya besa ane. hahah

September 14, 2014 at 8:46 PM

beg doraemon.. hikhik. wallet dan fon memang wajib.

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia