New Laptop Emergency brand ACER

Assalamualaikum,

Finaly sy beli jugak laptop emergency brand ACER mlm tadi setelah laptop LENOVO ku jahanam semula mlm tadi jugak kena. Now LENOVO ku sedang dibaiki. Tak tau bila nak siap. So, lantakkanlah nak ambil masa berapa lama pun nak siap, janji teman dah ada laptop emergency ni. Walaupun tak sehebat mana. Intel pun lama. Janji boleh buat kerja. Ntah, teman pakai laju je. Huhu...

LENOVO tu memang dah tunjuk hint nak suruh beli baru. Memandangkan budget ciput jadi laptop pun harga ciput jugalah kan. Janji boleh buat kerja. Tak boleh tahan dah, sakit jantung aku ngan LENOVO tu. Segala dalam LENOVO habis punah, ranap n hilang tak sempat di back up tp klu ada yg cerdik pandai backup sebelum format, alhamdulillah... Tak apalah aku redha... yg penting draft novel selamat.

Inilah dia ACER baru 14" nipis dan ringan. Puas hati jugalah beli ACER ni selesa guna. Untuk online dan buat kerja je. Game2 bagai tu tak payah! Tak minat pun, nanti anak yg sibuk main. Hopefully, ia berjasa untuk sy siapkan novel. Amin...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia