Hadiah GA Sudah Di Pos

Assalamualaikum,

Neno! Neno! Neno! Saya terlalu sibuk lately ni. Sampai nak update blog pun tak sempat. Minggu lepas lagilah mood tak ada langsung nak berblog sebab tak sihat. Hari ni baru berkesempatan. Bayangkan nak perah idea, nak tulis apa pun kena tunggu berjam-jam. Tadi sebaris ayat. Balik rumah baru sambung balik. Menaip ni kena ada mood.

Okay, yang sebenarnya entry kali ni saya nak update pada pemenang-pemenang GA yang saya sponsor ni.
Mini Giveaway November By MM dan Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot
Kepada pemenang-pemenang sekalian, saya ucapkan tahniah kerana tuah anda untuk menangi hadiah dari saya yang tak seberapa ni. Terima kasih juga kerana anda sabar menanti kehadiran hadiah2 yang akan diterbangkan pada anda semua.



Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot

Mini Giveaway November By MM

  Hadiah GA ni saya dah pun pos pada 28 Nov 2013
Sorry ya lambat update. Hehe. I am sure that ada sorang lagi pemenang yang belum tuntut hadiah.
Hope dapat beri respon secepat mungkin ya. Kalau tak, hadiah burn.

Note kepada pemenang:
Kalau hadiah dah sampai, mohon sangat update kat saya okay.
Terpulang pada korang nak update melalui entry atau macam mana, janji saya tau barang tu dah sampai pada korang.


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia