Setia Hujung Nyawa TV 3



Mesti ramai yang mengikuti drama Akasia Setia Hujung Nyawa nikan? I really loves this drama! Terutama sekali bila Nelydia jadi heroin. Dia sangat comel bila digandingkan dengan Amar Asyraf yang rambutnya sekarang dah jadikan dia seorang yg sangat kacak dan macho! Tiada rambut krinting lagi! =)


Amar, better you buat rambut dalam Setia Hujung Nyawa lagi ok kot dari rambut dalam drama Dalam Hati Ada Taman tu, serabut... huhu

Setia Hujung Nyawa

Cuba tengok bila mereka digandingkan, sangatlah macing dan romantik. Oh dear, they are really look sweet sangat. Manja dan sangat loving dalam cerita ni. Cinta remaja katakan. Walaupun dalam drama ni banyak konflik tapi akhirnya bawa kebahagiaan juga. Happy ending!

dipetik dari suhan movies

Nelydia sangat manjakan? Kalau aku tengah preggy ni confirm terkenan ke muka Nelydia yang comel ni kat anak aku... haha! Nasib baik dia ni cantik!


dipetik suhan movies lagi - sweet!
Aksi-aksi yang sangat menarik digayakan oleh pasangan drama ini!

So, kita tunggu jelah hingga cerita ni tamat. Semoga semua penonton enjoy dengan dram ni. peace!! =)

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia