Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Hari Raya Aidiladha (Qurban) Part 2

Assalamualaikum!

Hai korang! Hari ni kak KM nak sambung balik cerita pasal hari raya korban.
Korang pernah buat korban? Maksud kak KM keluarga korang sendiri buat korban.
Cuma panggil orang kampung je minta tolong sembelihkan.
Yang agihkan daging tu buat sendiri.
Haha, korang tau tak raya korban baru-baru ni memang kami rasa sendiri erti korban.
Ni semua perancangan last minit dari pak long aku tau.
Sampai lembu kat kampung semua dah habis di booking orang.
Tinggal lembu dari kampung seberang dan di jual dengan harga RM3200.
Terbaik punya harga mahal.
Siapa suruh buat last minit kan, huhu pandan muka kita orang.
Petang yang kita orang nak buat kenduri doa selamat tu la lembu tu sampai naik lori.

KM Nak Bloglist E-Novel

Assalamualaikum!

Selamat pagi semua, pagi ni kak KM nak request kat korang yang mempunyai hobi dan minat yang sama dengan kak KM.
Siapa kat sini suka tulis e-novel, e-cerpen?
Kalau ada boleh share blog korang kat sini sebab kak KM dan buat bloglist khas untuk sudut bacaan.


Setakat ni yang KM tau cuma 3 blogger je.
Sebenarnya kak KM tau ada lagi yang suka tulis e-novel tapi kak KM ada masalah pelupa yang mana satu sebab dah banyak sangat bloglist hahaha.
Okeh, kalau sudi, mehlah share ya. 

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia