Kami Selamat Sampai...


Semalam pergi kuantan lalu highway...
Hari ni balik dari kuantan lalu jalan dalam...
Apa yang membezakan adalah, masa dan penjimatan minyak...
Saya dapat rasakan lalu highway lagi buang masa dan minyak dari lalu jalan dalam...
Minyak kena kira sebab skang minyak dah naik... hehehe...

Semalam dari high way ke kuantan, minyak tinggal suku (tiga takuk) boleh pergi 250km lagi...
Perjalanan ambil masa 5 jam
Actually baru 1st time guna highway ke kuantan...

Hari ni guna jalan dalam (jalan kampung hutan belantara) minyak tinggal separuh pun tak sampai...
Boleh pergi 360km lagi. Perjalanan ambil masa (4 jam)
Jalan ni kami dah biasa lalu kalau nak balik endau

So, untuk minggu ni sy tak perlu isi minyak lagi.. hehe..
Lesson learn, lepas ni nak gi kuantan lalu jalan dalam lagi dekat...

Fizo Omar bakal umum tarikh pertunangannya

Fizo Omar bakal umum tarikh pertunangannya

26 Sep - Pelakon dan pengacara kacak, Fizo Omar bakal mengadakan satu sidang media khas bagi mengumumkan tarikh pertunangannya dengan model muslimah, Mawar Abdul Karim dalam masa terdekat.
Menurut Fizo atau nama sebenarnya Wan Hafizol Wan Omar, dia masih belum menetapkan tarikh yang sesuai untuk melangsungkan majlis pertunangannya, namun dia mejangkakan ia bakal diadakan pada bulan November ini.
"Insya-Allah dalam masa terdekat ini kami akan adakan satu sidang media bagi mengumumkan perkara itu dan kami menjangkakan pertunangan itu akan berlangsung pada awal November ini," Kata Fizo kepada mStar.
Dalam pada itu, Fizo, 28, turut memberitahu keluarganya telah menghantar rombongan merisik Mawar, 24, yang juga merupakan anak kepada pengasas tudung Fareeda iaitu Faridah Zakaria.

Sejuknya Pagi Ni Wei...

Sejuknya pagi ni huhu...
Nasib baik sedara sediakan breakfast kat rumah dia...
So kami sedang siap2kan diri utk breakfast...
Lapo dah perut ni wei...

Tak dapat nak berjalan sangat sebab hujan...
Pagi ni alhamdulillah tak hujan tapi kami kena siap siaga utk pulang ke KL...
Isnin koje, kena jaga exam...
Tak boleh EL lo...
Hopefully daku dapat bertahan rasa penat ini...
Kalau kena tahan sampai makan tengah hari, tak taulah bila kami dapat lepas balik...
Apa pon, syok le duduk kat homestay ni...
Dah macam rumah sendiri der...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia