Pink? Green? Suka combination Pink dan Green?


Assalamualaikum,

Kenapa entah tetiba sy suka PINK + GREEN? Sudah beralih arah ke? Haha... beg duit sy warna pink. Casing hp combination color pink + green. Now baju pun byk yg pink dan green. Dah kemaruk pulak nak combine dua warna tu. Dulu sibuk suka warna PURPLE segala. Wedding themed pun warna purple. Segalanya warna purple. Sampaikan penuh baju kurung koleksi warna purple.

Sekarang sy tengah tunggu kedatangan Feelook Point Diary Case dan Hera Diary for GNote2. Tak sabo teman nak melaram. Siap beli dua color yg berlainan brand. Boleh tukar-tukar pakai. Hari ni color green, esok hot pink! Nghehe..
Yang green ni Feelook Point. Ya rabbi, color dia sangatlah menggegar jiwa aku. Green Day!
Yang hot pink ni Hera Diary brand. Tengok color memang HOT! seksi pun ada. Tunggu dan lihat je la bila dah sampai nanti. 

Beg duit warna pink... Hai geram je sy tengok. Blink! Blink! Dah mata sy ni. 
Ikutkan hati, nak je sambar warna hijau jugak tp encik somi dah jeling-jeling tu paham-paham jelah. Ku letak balik yang color hijau. Sambil sengih-sengih kat dia. Al maklum, bagi betis nak peha. Orang tu bg green light beli satu je, yg haku nak beli dua. Ngeee...

"Tak yah membazirlah yang. Pakai dulu  yg sedia ada.." Kata encik somi sambil pimpin anak.
Sy senyum je terus pimpin tangan dia.

--------------------
Blink! Blink! Blink!

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia