Blogwalking, Tinggalkan Jejak dan Dapatkan Hadiah Misteri


Kali ni saya ada sedikit rajin untuk blogwalking. Saja nak tinjau2 and baca entry terkini di blog korang. Saya pasti entry2 diblog korang pasti menarik untuk dibaca. Dengan ini dapatlah kita mengeratkan sillatulrahim sesama kita. Hehe...
Cuma, untuk memudahkan saya berjalan-jalan sambil menyelam minum air dan tinggalkan entry kat blog korang, korang di minta lakukan sesuatu untuk saya. Mudah je, tak banyak songeh pun.

1. Korang kena tinggalkan SATU link entry yang paling terbaik dari blog korang ke dalam kotak komen entry saya.

Sebagai contoh :
<a href="LINK BLOG KORANG">NAMA BLOG KORANG</a>

2. Saya akan blogwalking ke blog korang dan saya akan tinggalkan komen kat dalam blog korang.


3. Siapa yang paling RAJIN KOMEN kat ENTRY LAMA dalam blog saya ni, anda akan di pilih secara random untuk menerima hadiah misteri dari saya.

4. Bilangan peserta bertuah yang akan terima hadiah misteri adalah rahsia.

Mudahkan? Tak payah nak susah payah buat entry bagai. Tinggalkan jejak je.

Jom mulakan!

Tamat 2 March 2014

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia