Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014



Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 bermula pada jam 4.00 pe 11 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 11 November 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 552.90 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Yun Sing | Ana Solehah | Syaza Raihanah | Iklil Syahmi | Idah Rashid | IanFaizal | Mar Mansor | Kathy R'bain | Shad | Ssurianah Yana | NurAlja | Aika Azizan | Budak Bandung Laici | Hunny Kitty | Si Tracey | Noryussyairah | Ida
2. Wajib Like Fanpage Sponsor

       

3. Follow Twitter + Instagram Sponsor
Twitter :   


Instagram :  Rexylla_Blogshop  Aerill_Hassan
4. Tambah Google Plus Sponsor 
+Mohamad Khairil  +ct fand 
3. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI


37 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 12 November 2014.

Good luck!

Wordless : Langkah2 Untuk Menarik Perhatian Anak


TYPO : Ijazah ke Jenazah Ni?


Saat gembira terima jenazah???
Krik! Krik! Krik!

LittleWhiz.com October 2014 Promotion


Assalamualaikum!

Ni promotion bagi kaum ibu dan kaum bapa ya.
Ha... yang bujang pun boleh nak tinjau, kot nak beli untuk anak buah ke, anak tekak ke kan?
Apa yang menariknya LittleWhiz ni?
Meh sini kak KM nak cerita.
Sebenarnya dah lama kak KM berjinak membeli belah di LittleWhiz ni.
Nak tau sejak bila? Haha.. sejak lahirnya budak kecik kat bawah ni.

Zulaikha berusia 2 hari

Sejak lahir je Zulaikha, kak KM terus berjinak-jinak beli online.
Masa tu tahun 2010.
Baru ku tau rupanya ada online shopping.
Itu yang terpengaruh beli macam-macam kat LittleWhiz ni.
Macam mana boleh terpengaruh tu?
Semuanya sebab kak KM tak sempat nak sediakan breast pump dan katil baby.
Nak suruh pakwan yang beli memang dia zerolah.
Takkan pulak aku dalam pantang ni nak pergi jengah kedai baby?

Sudahnya online shopping jelah.
Masa tu terfikir jugak, sampai ke tidak ntah beli online ni?
Tawakal jelah wei beli mahal-mahal macam breast pump tu kat online shop.
Ni hah! Kat littlewhiz.com lah tempat kak KM menghabiskan duit.
Macam-macam ko, aku beli untuk Zulaikha.
Maklumlah, anak pertamakan hahaha.
Terus terang cakap, kat sini semua complete.
Apa yang kak KM nak semua ada kat sini.
Kalau nak compare harga pun, kat sini memang selalu buat sale.
Rasanya setiap bulan kot.


Haaa kalau korang ibu-ibu, bapak-bapak yang berminat nak tengok barang baby, bolehlah tinjau kat banner bawah ni dan terus membawa korang ke website LittleWhiz ni.
Sekarang ni ada october promotion.



okeh, selamat bershopping untuk si manja!
daa...

NEW CPUV : Zurich Insurance Contest

Assalamualaikum!

Kali ni nak cerita pasal Zurich Insurance Contest.
CPUV ni baru je masuk hari ni.
Alhamdulillah, tapi yang double triple tu malas nak fikir sebab nanti kalau nuffnang dah ok, dia betulkan balikkan?
Maklumlah, maksalah teknikal hehehe...


Korang pernah tengok iklan kat TV tak pasal perlindungan insuran?
Ala yang seorang ibu nak melindungi anaknya sampai masuk dalam baju hujan.
Haaaa nilah dia benda alahnya tau.
Kalau korang nak tau lebih lanjut, bila korang nampak iklan korang klik2 ya.
Wow! Sekarang dah ada 17 CPUV yang mana byk yg berulang2.
Harap pihak nuffnang dapat betulkan dengan segera.
Tapi kalau double triple tu earning berjalan tak payah betulkan pun tak apa hihi.












Okehlah, daaa...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia