NEW CPUV : Zurich Insurance Contest

Assalamualaikum!

Kali ni nak cerita pasal Zurich Insurance Contest.
CPUV ni baru je masuk hari ni.
Alhamdulillah, tapi yang double triple tu malas nak fikir sebab nanti kalau nuffnang dah ok, dia betulkan balikkan?
Maklumlah, maksalah teknikal hehehe...


Korang pernah tengok iklan kat TV tak pasal perlindungan insuran?
Ala yang seorang ibu nak melindungi anaknya sampai masuk dalam baju hujan.
Haaaa nilah dia benda alahnya tau.
Kalau korang nak tau lebih lanjut, bila korang nampak iklan korang klik2 ya.
Wow! Sekarang dah ada 17 CPUV yang mana byk yg berulang2.
Harap pihak nuffnang dapat betulkan dengan segera.
Tapi kalau double triple tu earning berjalan tak payah betulkan pun tak apa hihi.












Okehlah, daaa...

19 comments

October 12, 2014 at 9:49 AM

Kenapa ngan nuffnang KM? Ada masalah teknikal apa?

October 12, 2014 at 10:17 AM

sis JM pun beli life insurance tapi bukan dari Zurich nih

October 12, 2014 at 11:08 AM

@mama ka0ri hari tu ada blogger dah sent tikets dan bagi tau kenapa ada kempen yg double triple... dan jawpn nuffnang tu masalah teknikal. admin tengah bertukar jadi tu yg masuk sekali banyak kempen sampai ada blogger 21 kempen. sebenarnya tak kisah kalau kempen tu berjalan... earning nampak, ni kalau earning tak gerak, iklan tak ada tapi kempen masuk. lebih kurang gitulah.. makna kata kita semua kena alert. huhu..

October 12, 2014 at 11:31 AM

sy pun mcm tuh jgk, cuma earning tuh xjln2, huhuhu

October 12, 2014 at 11:42 AM

Baru check, dapat juga iklan nih ngan lagi satu lamido klu tak salah.. yang on going pun banyak jugs, tolak yang double triple laa..

October 12, 2014 at 12:04 PM

Tahniah KM

October 12, 2014 at 12:33 PM

Saya pun ambik insurance Zurich.

October 12, 2014 at 12:34 PM

Saya pun ambik insurance Zurich.

October 12, 2014 at 12:34 PM

Saya pun ambik insurance Zurich.

October 12, 2014 at 12:34 PM

Saya pun ambik insurance Zurich.

October 12, 2014 at 12:34 PM

Tahniah ye, km.
Masyuk tul :)

October 12, 2014 at 1:03 PM

tahniah kak KM..masyukk..

October 12, 2014 at 1:55 PM

tahniah kak KM :)
saya mula2 tgk iklan zurich kt tv tu ingatkan apa rupanya insurans. kreatif iklan tu :)

October 13, 2014 at 1:48 AM

maaaasyuk.. bleh banje makan pizza pas ni ^^

October 13, 2014 at 2:06 AM

selambak menimbun CPUV koooo.... alhamdulillah... rezeki kak KM... semoga banyaklah earningnya nanti :)

October 13, 2014 at 1:01 PM

sikit punya banyak tu
tahniah lah ye =)

October 13, 2014 at 1:01 PM

sikit punya banyak tu
tahniah lah ye =)

October 14, 2014 at 8:16 AM

Pergh banyak sungguh. Hebat km
Nampak benau lama irra xsinggah sini. So km, nak teh o..lama nak singgah ni. Ehehehee

October 14, 2014 at 2:58 PM

tahniah kak KM! :D

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia