Segmen Tingkatkan Trafik Blog by Irsyahealthyhouse

Segmen Tingkatkan Trafik Blog By Irsyahealthyhouse.blogspot.com

Jom join, tingkatkan trafik blog.
Klik banner tau

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Bahaya Dik Non Letak Handbag Kat Situ

Assalamualaikum korang!

Ni cerita satu hari di hari raya tau.
Maknanya orang sibuk-sibuk beraya, kita orang baru sibuk-sibuk nak balik kampung.
Sebelum bertolak tu, kita orang singgah shell dulu.
Konon nak belilah apa yang patut.
Perjalanan jaoh kot, takut mengantuk.

Masa tengah duk tunggu tu, aku tinjau-tinjaulah sekeliling.
Yalah, takut ada orang mencurigakan, huhu.
Masa tengah tunggu tu, aku perhatikan je gelagat owner kereta VIVA kat depan kereta aku ni.
Tengah usha gelagat orang, tetiba aku nampak sesuatu kat belakang kereta VIVA tu.
Mula-mula aku tak perasan tau, sekali bila aku fucus betul-betul..

Waaa... handbag dialah!
Aduhai gadis-gadis rupawan ni.
Deme tak sayang kereta ke apa? Huhu!
Kot ya pon tak dak duit langsung kat dalam handbag tu, at least soroklah sikit.
Orang jahat sekarang ni bukan kira ada duit ke tak dak.
Janji kat mata dia orang nampak handbag je, terus pecah cermin kereta.
Kan ke sia-sia je dapatnya?
Nasib baik yang berhenti kat belakang kereta anak-anak dara ni, kereta aku tau.
Kalau kereta penjahat, macam mana?
Sekian daaa...


#7 Ranking Alexa karyamahirah.blogspot.com,

Assalamualaikum,

Dah lama aku tak tengok ranking Karya Mahirah.
Jadi hari ni aku gatal-gatal lah nak check kan.
Nak tengoklah kot2 terturun ke ternaik ke huhu.
Kalau terturun, kena usaha lebih.
Kalau ternaik, alhamdulillah dan usaha lebih lagi.
Aku pun terus check pagi tadi dan inilah hasilnya.
Alhamdulillah... meningkat naik.


Global Rank
899,026

Rank in Malaysia
5,516

Sumber klik SINI

Nak tengok ranking KM sebelum ni, klik sini.



Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia