GIVEAWAY September by Karya Mahirah

TAMAT!!!

Assalamualaikum.
Alhamdulillah.
Sekali lagi KM berpeluang menganjurkan Giveaway dalam tahun 2014.
Haaa... GA kali ni nampak meriah sikit sebab disupport oleh sponsor-sponsor yang sporting.
(cer lambai cam diva sikit para sponsors semua (^^,))

Okeh, sambung balik.
KM straight to the point jelah ya.
Dengan ini, KM nak rasmikan Giveaway September by Karya Mahirah pada hari ini 
8 September 2014 sehingga 25 September 2014
Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu lebih tau. 
Jom pakat promote GA ni pada rakan blogger lain dan yang pasti ada hadiah menanti korang yang bertuah.

Syaratnya Mudah Je :
1. Buat satu entry bertajuk Giveaway September by Karya Mahirah

2.Copy coding html di bawah ini (Select all, Click Ctrl+C) dan paste ke entry anda




Cara-caranya
Kredit kepada Mia|Mialiana.com.


3. Follow Blog Sponsors :
Karya Mahirah Kak Jari Manis , Roziah , Siti Zawiah , 
Yun Sing Irrayyan Dr.Nurashikin , Amy J Rara Farhana , Mind Meld(Irene) Dik An's, Nurizan , Suhaida(Izzeyda) , Scha Nazri , Mommy Lina , Mimi Azirah

4. Follow Instagram Sponsors :

@misjarimanis , @syafiyahvitashoppe ,  @rayyankata , @henshinyourstyle ,  
@farame_ , @nor_farihan


5. Like Page Sponsors

6. Subscribe Youtube Sponsors:



7. Follow G+:






8. Jadikan Bloglist Anda :

9. Dah selesai semua then tinggalkan link Giveaway September by Karya Mahirah anda di ruangan komen entry ni.

Nak tau hadiah-hadiahnya?
c(^^,)c
Hadiah:
Monopod + Powerbank : Top Referral
Wang Tunai RM15 x 3 Pemenang
Minibook Paris x 1 Pemenang
Minibook England x 1 Pemenang
Wang Tunai RM10 x 5 Pemenang
Wang Tunai RM10 x 3 Pemenang
Wang Tunai RM10 x 2 Pemenang
MakeUp Pouch x 2 Pemenang
Top Up RM10 x 2 Pemenang
Blouse Navy Color x 1 Pemenang
Tribal Peplum x 1 Pemenang
Shawl x 1 Pemenang
Shawl x 1 Pemenang
Handmade keychain x 2 Pemenang
Keychain x 2 Pemenang
Kerongsang + Keychain x 1 Pemenang
Chewable Vita c 100mg x 2 Pemenang
Bookmark Kait & Beg Kait Mini x 5 Pemenang
Car Perfume x 1 Pemenang
Tudung Bawal Ruffle x 1 Pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee x 1 Pemenang
Top Up RM5 x 4 Pemenang
Free membership Shaklee x 2 Pemenang 
To Up RM5 x 2 Pemenang
Seramai 47 pemenang yang dicari untuk GA kali ni.

Cabutan bertuah akan dibuat menggunakan khidmat random.org
Senarai peserta akan di update dari semasa ke semasa.

Hah! Satu lagi mohon peserta letakkan link blog http://karyamahirah.blogspot.com/ di dalam BLOGLIST supaya u olls alert dengan info terkini mengenai GA by KM. Biasanya peserta selalu terlepas pandang dengan entry pengumuman pemenangkan?

*Di harap semua peserta dapat memenuhi syarat sepenuhnya ya.*
Jom! Apa tunggu lagi? Moh kita join sekarang!

Akhir sekali, terima kasih pada sesiapa yang sudi join GA ni!
~Daaaa~

TARIKH TAMAT ~ 25 September 2014

*HAPPY BLOGWALKING*

JOM TENGOK SENARAI PESERTA

Pencarian BlogList Baru 2014 KM

TAMAT!!!

Assalamualaikum korang!

Memandangkan bloglist kat site bar KM dah di remove.
Jadinya kali ni KM sedang mencari bloglist baru yang aktif datang ke blog KM dalam sebulan.
Kat sini siapa yang nak jadi bloglist KM, sila share link blog korang dengan cara berhemah hehe.
Macam mana cara berhemah tu?
Haaa senang je... korang tinggalkan link blog korang kat Mister Linky di bawah.
Yang aktif singgah blog KM dalam sebulan akan jadi bloglist favorite KM okeh.


Sebab apa KM request macam ni?
Sebabnya untuk memudahkan KM singgah ke blog korang yang awesome tu.
KM suka visit semula blog blogger yang aktif komen kat blog KM hihi.
Seronok baca entry korang semua tau.


Okeh jom kita mulakan.
Pencarian bloglist tamat pada 25/9/2014

INGAT YA, TINGGALKAN LINK DI MISTER LINKY TAU.
BUKAN TINGGAL LINK DI RUANG KOMEN BAWAH ENTY.

RUANG KOMEN BAWAH ENTRY HANYA MEREKA YANG NAK KOMEN SAHAJA.
SIAPA YANG TINGGAL LINK DI RUANG KOMEN, LINK TERSEBUT TAK AKAN DI LAYAN DAN TAK AKAN DIPUBLISH.

Okeh, simplekan syaratnya?

Tak Sempat Nak Share Entry huhu

Assalamualaikum,

Hai korang! Rindu tak kat aku? Haha...
*cakaplah rindu, cakaplah rindu, aku nak dengar ni huhu*
Hari ni aku tak sempat nak share apa-apa kat entry tau.
Malam tadi tido awal, tak sempat nak mengarang.
Itulah jadinya bila setiap kali tidurkan Zulaikha, dengan aku-aku sekali go haha.
Dan malam tadi jugak aku pertama kali tido 8 jam tau.
Bangun pagi, pergh!!! sengarnya mata wei.
Haaa korang kiralah aku tido pukul berapa dan bangun pukul berapa haha.

Aku tengok kat draft punyalah banyak yang nak di share
Tapi nak draft pepanjang tu punyalah bercinta wei.
InsyaAllah malam ni kalau sempat sekali gus aku publish.
Haaa korang bacalah entry aku sampai lebam mata ya hihi.


Oklah, itu je nak cerita.
Daa..

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia