Total Pageviews Yang Sangat Cantik Hari ni


Total pageviews yang sangat cantik untuk hari ni.
Sempat saya snap tadi hehe..
Siapalah pengunjung bertuah yang ke 123456 tu ya.
Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya dan menjadikan total pageviews yang cantik hari ni. 



Baju Raya Kami Sedondon Tahun Ni

Assalamualaikum,

Puasa pun belum start tapi dah cerita pasal baju raya. Okay, yang excitednya sebab aku tempah baju gaun muslimah untuk Zulaikha. Mak dia tak lawa tak kisah, janji anaknya lawa dan comel haha. Konon2nya tempah warna biru dan pink. Bila suruh test kat badan, bukan main seronok lagi menari. Yang kelakar, siap nyanyi lagu 'Let It Go' Apa kena mengena entah dengan Frozen hahaha. Agaknya tema warna biru tu yang buat dia rasa macam Elsa kot. Layan jelah anak dara aku sorang tu.

Ni baju raya pertama

Ni baju raya ke dua


 

 
Tengoklah betapa terujanya dia bila dapat pakai gaun tu. Bila suruh bukak baju tu nak basuh, dia tak nak.
Siap menari dan nyanyi lagu 'Let it go' yang macam aku cakap tadi, haha.
Sekali tengok dah macam diva dah anak aku ni haha.
Layan jelah keletah budak diva ni. Janji dia happy sudah.

P/S: Korang dah ada baju raya ke belum? hehe

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia