Check Up Zulaikha Hari Ni


Sekejapnya zulaikha dah besar. Rindu saat2 dia baby dulu. Nampak masa terlalu pantas. Semoga Zulaikha jadi anak yang solehah dan mendengar kata mama dan ayah ya. Amin...

Melayang Lagi RM40

Assalamualaikum,

Huhu... speachless sebab saya terbayar bil api ke akaun rumah sewa lama sebanyak RM40. Entahlah apa yang sy fikir masa tu. Tak pasal kena marah dengan suami. Saya malas nak panjang cerita, saya cakap kat dia tak pelah nanti saya bayar lagi sekali tapi suami mencuka je. Huhu... at the end saya cakap kat dia, nanti saya print resit bayaran via m2u tu, then kita gi jumpa TNB. Klu tak dpt balik, just anggap tu bukan rezeki kita. Tu mungkin rezki tuan rumah yg kita sewa dulu.

Tahun ni sahaja dua kesilapan yang saya dah buat. Duit saja2 je lebur pada tempat yang tak sepatutnya. Dulu ingatkan sy pernah update pasal anak sy terpurchase game via online thooth path tu? Tu dah melayang RM50. Tak apalah, dah terjadi, takkan pasal game pun kita nak marah anakkan. Mungkin tak ada rezeki. Now terjadi atas kesilapan sendiri. Saya tersalah click acc number dan silap sendiri juga sebab tak pernah delete no acc rumah sewa tu.

Apa pun, jadikan pengajaran. Kadang-kadang kita tak tahu apa yang tersirat disebalik apa yang berlaku. Mungkin kita kurang bersedekah pada fakir miskin atau sebagainya dan terjadilah perkara2 beginikan? Siapa tahu? Redha dan hanya Allah sahaja yang tahu.


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia