HomeDeco: Bilik Tidur Dengan Meja tulis dan Kerusi Baru

Assalamualaikum, 

Sekian lama saya mencari, men-survey meja tulis dan high back chair berwarna hijau yang mana ianya nak dipadankan dengan tema bilik saya. Rata-rata saya cari semuanya tak ada high back chair warna hijau. Saya teringin kerusi yang selesa waktu buat kerja menaip di rumah. Cari punya carilah kat google ni dan adalah beberapa design yang berkenan. Yang mana harganya bukanlah saya mampu milik pun. Dan saya rasa memang tak layak saya miliki kerusi macam tu. 

Jadinya, saya pun hanya cuci mata dengan beberapa design di bawah ni. Manalah tahu, tengah survey2 dapat pulak design yang lebih kuran atau ala-alan gambar di bawah ni dengan harga murah. Itu pun dalam mimpilah kot haha. Kalau jadi kenyataan alhamdulillah... 

Ini adalah antara kerusi idaman yang saya nak selama ni. Saya memang pentingkan keselesaan tapi ikut tahap kemampuan ler pun. Kalau tak mampu buat cara tak mampu. Kerusi macam ni hanya layak dibeli oleh bos2 besar yang ada bilik khas sendiri di rumah haha. Daku cuma ikan bilis jer. So, simpan je angan2 nak beli kerusi ni sebab harganya RM1500++ ya. Dah sama harga dengan sebuah sofa L-Shape 

Awesome Giveaway by FatinDiana

Jom join GA by Fatin Diana.
Banyak hadiah menarik menanti anda.

Hadiah:
Cash RM30 x 1
Novel x 3
Starlight x 1
Tudung bawal x 2
5 sachet Felinna x-loss pure teaberry juice x 1
Topup RM5 x 3
Keychain x 1
Bookmark x 1
Ole-ole Jakarta, Indonesia x 2
Ole-ole Bandung, Indonesia x 2
Ole-ole Hatyai, Thailand x 2
File RunningMan x 1
Bantal felt x 1
Keychain felt x 2
Shiseido mask x 1
Arce Pearl Cream x 1 *NEW*
Blouse x 1 *NEW*

Tarikh tamat: 24 Mac 14

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia