Family Dinner at Pizza Hut

Assalamualaikum,

Hari ni ada request by hubby. Katanya nak dinner awal kat pizza hut. Tekak tak mau nasi. Dia balik kerja je tadi pas solat terus gerak ke sana. Si kecik tu dah terlompat2 suka sebab nak jalan. Hilang terus ngantuknya. Aku teringin nak makan meatball beef. Yg hubby lak teringin nak makan island supreme pizza 6 slice. Anak plak tumpang ayah dia. Erm, bukan makan sangat pun. Dalam banyak menu atas meja dia mengerjakan soup je.

Sedang memilih menu ape nak makan

Air, aiscream 1 scop dan sup dah sampai dulu. Si kecik duk geram tengok air milo dia. Asyik tanya mama tu air sape? Haha...

Dan inilah menu yg kami pesan itu. Tak sabo nak bedal meatball. Yang best tu sebelum makan anakku siap dapat pesanan penaja dari pelayan yg hidang manu tu. 
Katanya, adik makan jangan lupa baca bismillah ya. 
Aku senyum je. Terima kasihlah dik kerana ingatkan. Lepas dapat pesanan penaja itu, dengan penuh semangat anakku baca doa makan kuat2. Now satu pizza hut tu dengar suara dia ya. Huhuhu...

Pizza tu aku makan 2 slice je sebab dah kenyang. Hubby sibuk suapkan sup kat si kecik. Itu je yg dia nak dengan 1 slice pizza island supreme.

Apa pun sangat puas dan enjoy makan pizza td. Memang kenyang sangat. Inilah berkat makan baca bismillah ya. Hihihi... ;-)
Dan harga untuk makan tiga orang ialah RM41.64. Berbaloi sbb ngam2 je kami habiskan. Ngeeeeee... ;D 

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia