PENCARIAN 50 BLOGLIST COFFEELOVER


Jom join pencarian 50 bloglist cofeelover
click banner utk join ya.

Cubaan Bersahur Dengan Buah Tamar a.k.a Kurma

Assalamualaikum,

Hari ni bukan tak sempat nak bersahur. Dah bangun pun pukul 4 pagi kunci jam. Cuma nak cuba bersahur dengan buah kurma je. Dah test makan nasi, tekak jadi muak pulak. So hari ni nak tengok antibody tahan atau tidak. Ternyata, angin sudah naik ke kepala. Aku tak lapar tapi ada masalah angin kalau tak makan. Rasa macam nak baring je huhu.

Hari ni pulak mulakan hari dengan meeting pertama yang suram dan lembik. Seriously, sangat mengantuk okay kat dalam tu hehe. Mata nak terpejam je tadi. Mujur habisnya cepat sikit. Nasib baiklah balik jam 4 petang. So boleh rehat lama sikit sebelum mulakan masak. Dah terbayang menu yang nak dimasak. Kejap lagi balik, nak buat agar-agar lengkong santan dulu. Hehe... Pergh!!!


Sumber gambar dari google.
Nampak kat atas tu?
Sedap tak???
Astaghfirullahalazim... (sambil geleng kepala tutup mata)


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia