Hadiah Segmen 3 hari BlogWalking Bersama Mahira Ridzuan



Ada 4 hadiah disertakan untuk 4 pemenang!!
3 daripadanya pacik random.org yang pilih dan 1 daripadanya Top Refarral.
Semua hadiah disponsor oleh saya. 
Hadiah-hadiahnya adalah seperti di bawah.

Gelang tangan (bracelet) x 1 pemenang
(Rupa dia memang sebijiklah dalam gambar ni)


Rantai leher (necklece) x 1 pemenang 
(Rupa dia memang sebijiklah dalam gambar ni)


Handphone pouch x 1 pemenang 
(cantikkan? saya suka design bunga itu. nampak exclusive)

Untuk Top Referral. 
Macam biasa, siapa yang rajin promote dalam masa 3 hari ni sy akan bagi hadiah MISTERI.


Amacam, best2 tak hadiahnya? 
So, apa tunggu lagi jom mulakan segman ni!!
(^^,)

Parcel Shawl Dari Lydia Scalorlish

Assalamualaikum,

Shawl raya ku dah sampai ngehehe... Teruk daku bershoping online kali ni. Mentang2 nak raya, habis mcm2 daku beli. Malas nak keluar jalan2. Letih dibulan puasa ni huhu. So semua shopping dihujung jari. Dah lama berangan nak beli shawl butterfly ni. Dalam banyak2 design, corak biru dan pink ni jugak yg daku berkenan sebab sama dgn baju raya.

Cari kat google hanya jumpa dua seller je yg jual shawl design ni. Satu dari semenanjung, satu dari sarawak. Oleh sebab berkenan sangat2 nak pakai raya, sy usha yang semenanjung dulu tapi rupanya dah sold out. Huhu... Lepas tu terus terjah album Lydia Scalorlish dari Sarawak ni, kebetulan masih available lagi. Apa lagi, terus ku rembat dua. Hehehe...

Banyak lagi design menarik yg merambangkan mataku. Kalau boleh nak rembat semua je yg ada design butterfly... bapak tamaknya daku ni, huhuhu...

So, kalau korang peminat shawl, bolehlah terjah album Lydia Scalorlish ya. Harga hanya RM15 je sepasang.

Ni gambar dari Lydia Scalorlish

Ni juga gambar dari Lydia Scalorlish

Tapi ini gambar shawl yg sy terima. Hehe... 
Tak sabarnya nak pakai hari raya nanti.

KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL

Jom korang, kita pakat join ramai2 segmen by cik akak ni.
Dia dah cuti raya! Segmen ni tamat lepas dia balik dari raya.
Hadiah pun menarik wooo...


Syarat-syarat penyertaan...
  1. Follow blog cik akak - wajib
  2. Letakkan banner comel cik akak tu dalam kotak entri korang...Gubahan entri yang indah dan menarik membuatkan anda berpeluang menjadi pemenang. Tak nak buat pun tak pe..cik akak tak kisah...hihi
  3. Wajib klik  SINISINISINISINISINISINISINISINISINI & SINI. Pastikan loading hingga habis...Peringatan..sebelum anda klik iklan cik akak tu...tolong clearkan bahagian historynya dulu.
  4. Letak tajuk "KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL" - wajib
  5. Tinggalkan link penyertaan di kotak komen.
  6. Hanya terbuka kepada blogger MALAYSIA sahaja.
Klick! Jangan tak klik! Hehehe...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia