Jualan Gudang Diskaun (Book Expo)

Assalamualaikum,

Saya ni pantang dengar ada jualan gudang sampai 80%. 
Mak aih, kalau boleh nak borong semua buku. Tapi itulah, jangan ikut nafsu. Kalau ikut nafsu inilah padahnya. Dah terbeli dengan banyaknya. Ini saya dah sukat duit nak beli apa. Kalau tak sukat, agaknya satu expo ku borong haha. FYI saya tak sempat belum baca lagi semua buku2 ni. Korang bayangkanlah, sy beli bulan 10, 2013 dan sekarang dah masuk bulan 1, 2014. So, bila nak start baca ni wei? Nak review novel ni pun tak sempat.




P/s: ada tak antara novel ni yang korang semua dah baca? Kalau ada, bolehlah share dgn saya. =)


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia