Penggemar Ayam Percik

Assalamualaikum,

Semalam cuti. Hubby ada urusan sikit so temankan dia. Lepas tu kami terus ke alamanda. Perut dah lapar gilez. Sampai2 je, mata dah terbayang makanan. Tetiba lalu satu restoran ni, terus terliur bila tengok menu dia. Terliur sy cakap kat korang, mcm terliur org mengidam tau tak. Bukan mengidam sbb pembawakan budak tapi sebab lapo. So... menononglah kami terus masuk dalam restoran ni.

Kalau korang tengok ayam ni, korang rasa2 kami makan kat mana? Sedap betul ayam perciknya bila time2 lapo makan, seleranya membuak-buak je.
 Dek kerana ketamakan makanan, kami ingat nak order sekor ayam tapi hubby kata takut tak habis orderlah sebelah je. So dapatlah yg macam gambar kat bawah ni.

Sebelah ayam ni pun dah cukup kenyang bg kami berdua. Maaflah ya, tak sempat capture gambar sebab dah kebulur sangat time ni. Sedo2 je dah tinggal tulang je. Hahaha
So, sy minta bantuan dari encik google utk gambar2 di atas. Rasanya korang dah taukan tepat ni? Nghehe... Terdesak-terdesak time lapo bolehlah singgah sini, bukan ramai org pun... SEDAP!

Celcom Broad Band Dah Over Quota

Assalamualaikum,

Data plan ku dah over quota data. Payah betul nak masuk satu2 blog. Even dah purchase untuk 1gb pun still slow nak mampus. Kena usaha gigih dan sabar untuk melawat blog kwn2. Loading dia punyalah lama. Tambah pulak gambo pun tak appear. Rasa dunia ni kosong bila baca tak dak gambo kat blog korang muahahaha... So, bertabahlah menghadapi kesembapan dan kelembapan data plan hingga 18 july ni. Perkara ni memang biasa berlaku every month. Dah lali walaupun sakit hati hahaha...


Giveaway Ramadhan by JiwarOsak


Giveaway Ramadhan by JiwarOsak

JOM Sertai Giveaway Ramadhan yang dianjurkan oleh Jiwarosak.Com dan disponser oleh
AbgferOz | Emma Eshya | Cik Amabee | Puteri Insyirah | Atie Eryati | JR EvolusiKu | Miszz Nadea | Nor Syazwani | Amirul Syahnaz | Ieta Mat Sa’ad | Nadz Fisol | Nurmujahidah Ismail | Kak Noor Noorlia | Delima Zamrud | Nurul Syarafina | Edo Hayra | Schu Hada | Anastasia Ann | Khairul Zamri | MahaMahu | MahaGosip | Diari sedetik lebih Farisha | Ainul Asyirah Asyiqeen | Sempoi Jerk | Masni Abdul Kadir | Ahmad Siddiq Adnan

hanya 3 STEP dan anda mungkin memenangi hadiah yang menarik..
Terdapat pelbagai jenis hadiah dan cash yang boleh dimenangi.. untuk maklumat lanjut layari blog penganjur di AbgferOz

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia