Bila Laptop Rosak...

Assalamualaikum,

Sy kebuntuan sekarang ni. Tetiba harddisk lenovo crash dan sy xdpt nak buat apa2. Novel pun tergendala di kala idea mencurah huhuhu... sedihnya =(... so apa2 semua guna phone... fb pun guna phone... biz pun guna phone... wlu pun kekok tp terpaksa gagahkan jugak... klu tak biz xjln... Buat mssani pun kena karang idea dlm buku dulu. Bila dah pulih, barulah segala yg di tulis tu akn trasfer dlm blog.. moga2 cepatlah sembuh baby pink ku itu...

Tadi baru abah kokakkan hardisk lenovo sy yg crash tu. Sy pun tolong kokakkan sekali. Malangnya tak membantu jugak bila abah tukarkan hardisk MSI lama kat lenovo sy ni. Rupanya Lenovo sy ni xleh sumbat XP. Ces! So tunggu jelah sape yg boleh godek2. Sy tak ada software window 7. Jadi masuk office nanti baru tya mrmber yg ada. Seandainya tak ada, terpaksalah beli baru for standby... murah2 je beli. Xyah mahal3... hehe

Nak upload gambo dlm blog pun jenuh bila guna phone ni. Bercinta... stress semua ada huhuhu... klu nmpk ejaan salah tu abaikan jela ya... daaaaa....

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia