Terjebak Shopping Bag Di KLIA

Assalamualaikum

Tak tahulah apa kena dengan daku ni. Semenjak dua menjak ni gatal tangan nak shopping je koje. Dalam kata tak mo beli tu akhirnya daku terjebak jugak beli hand bag warna pink kat KLIA. Fav collor pulak tu. Padahal niat nak pergi jamuan raya kat office sana. Nilah namanya sambil menyelam minum air hehe... Astagfirllah... lepas ni daku janji tak beli apa dah.
Hand bag baru dari KLIA

Daku sendiri pun takut bila kenangkan nafsu shopping sendiri. Lepas ni nak tunggu set comforter pulak sampai. Hah! Tengok tu! Terpurchase jugak sbb mata bersinar2 tengok set cadar yg cantik tu. Warna kalo ada color pink tu mesti daku rembat satu huhu... Dasyat tak dasyat la daku shopping. Mata ni nampak cantik je semua benda kat kedai tu. Belum lagi daku sebut yg lain2 dan sebelum2 ni... Huhu...

Online purchase. Gilakan warna pink tu sebenarnya. Pastu ada coloful ngeee...

Okaylah sy nak melaram... daaa...

My Best Entry Bubblynotes.Com

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak. 

 Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^ 

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia