Segmen Blogwalking Bersama Bazlia Amoza

Klik banner untuk join ya.

22 Sept sehingga 30 Sept 2014

Dah Semak Senarai Peserta Ke Belum?

Assalamualaikum,

Yeay! GA Sept KM hampir tamat.
Siapa yang belum join, masih sempat lagi kalau nak join.
KM tengok penyertaan sangat memberansangkan.
Korang seronok ke tidak?
Kalau seronok, inshaAllah next time kita buat lagi.

Okeh, sebaik sahaja tamat GA ni, KM mohon kerjasama semua untuk check link GA masing-masing.
Kalau ada yang tercicir, sila tinggalkan link GA korang di komen entry ni untuk KM update.
KM akan go through satu per satu sambil buat lawatan tapak ke blog korang.
Siapa yang belum penuhi syarat-syarat GA, sila berbuat demikian.
Hari tu ada yang bertanya soalan, "Kalau tak ada insta, boleh join ke?"
Jawapannya "Boleh sangat, tak ada masalah. Silalah join."

KM bagi tempoh tiga hari tau (Jumaat, Sabtu dan Ahad) untuk korang penuhi syarat GA ni, iaitu sebelum entry pengumuman pemenang dikeluarkan.
Jadi gunalah masa tu sebaiknya sementara KM membuat lawatan tapak ke blog korang.
KM akan umum pemenang pada hari Isnin 29 Sept 2014 nanti.
KM tau korang rasa berdebar, *Cewah! Berdebarlah sangatkan? Haha!*
Harap korang bersabar dan dapat tunggu dengan tenang ya.
Sekian daaa...






Wordless Wdnesday : Emak

Assalamualaikum korang!

Kalau baca di bawah ni automatik akan teringat kat mak.
Tak kiralah, mak masih ada atau pun tidak kita tetap kena ingatkan mak.
Hargailah mereka sementara masih ada.
Jika dah tiada, setiasalah ingat mereka dan sedekah doa untuk kesenangannya di sana.

OMG, ketika sedang menaip ni pun KM boleh bergenang air mata.
Teringat kat emak KM di rumah dan arwah mak mertua.
Sesungguhnya emak KM seorang emak yang sangat baik, memahami dan sporting dengan anak menantunya.
Begitu juga dengan arwah emak mertua, arwah memang sangat baik dengan anak menantunya.
KM sentiasa merindui mereka walaupun emak KM duduk dekat.

Buat arwah ibu mertua ku Pn. Saripah,
Innalillahiwainnailaihirojiun
Al-Fatihah.


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia