Pameran Buku Di PICC Putrajaya


Assalamualaikum,

Beli bukanlah banyak sangat tapi puas hatilah jugak enam buah buku boleh dapat RM50. 70% diskaun yang sangat berbaloi. Cuma siapa yang bayar guna master card dapat lagi diskaun 5%. Hehehe... Pergi hari terakhir tersangatlah ramai manusia. Cuma saya kalau kat pameran buku memang lama. Sampai semua orang dah clear, kami tak keluar-keluar juga. Pukul 3:30pm baru keluar dari dewan tu dan terus balik sebab tak solat zohor lagi hehe...

Inilah dia buku yang saya beli. Antara tajuk yang saya pilih ialah

Berjuta Warna Pelangi
Biru Ungu Cintaku
Bukan Kerana Aku Tak Cinta
Oh, Mama Tiriku
Cantik Seindah Bulan
Demi Cinta Ini

Sejauh mana bestnya novel ni pun saya tak tau. Tunggu saya habis baca semua.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia