KM Dah Selamat Bersalin Pada 7 April 2015

Assalamualaikum,



Alhamdulillah... 
KM telah selamat melahirkan baby boy pada 7 April 2015 pada jam 6:50pm secara czer. 
Sebenarnya KM belum betul-betul bersedia nak tulis pasal kelahiran kali ni. 
Masa terlalu pantas, cepat dan tahu-tahu je dipaksa bersalin 30weeks 4 days. 
Tak sempat nak kumpul cerita, kenapa, bagaimana, bila masa? 
KM kena duduk, ingat balik kejadian sebelum 7 April 2015. 
Cewah, macam cerita gempak pulak hehe.
Sepanjang hidup KM, ini pertama kali jadi macam ni. 
Dan pengalaman kali ni buatkan KM rasa betul-betul insaf dan trauma.
Kali ni berbeza sangat dengan pengalaman bersalinkan Zulaikha dulu.
Oklah, next time bila dah ready, KM share kat sini ya.
Bye!

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia