Sedap Rupanya Buah Ni...

Assalamualaikum,

Siapa boleh teka ini buah apa? Sy berbuka tadi makan buah ni. Ingatkan macam mana la rasanya. Ayah sy beriya offer suh makan buah ni. Try yang kuning dan merah ni, memang sedap rupanya buah ni. Harga ikut timbang kati. Sekali try, nak lagi. Kelat-kelat manis gitu rasanya. Tapi tak makan banyak sebab perut dah kenyang air. Hehehe...



Siapa tau ini buah apa, tinggalkan jejak kat komen ya. (^^,)

Gambar Rumah Saya Melalui Satelite

Assalamualaikum,

Ini namanya tak ada kerja. Saya google map nak gi ke Taman Kosas, Ampang. Lain yang google lain yang sy buat. Terus sy view zoom atas bumbung rumah sy nak tengok cam ne rupanya dari atas. Haha... Entah taon bilalah satelite amik gambo ni gaknye kan?


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia