Tolong Urut Kaki Boleh??


Hari ni masih jaga orang exam. Letih betul kaki berjalan dari parking ke CP MTB KLIA, dekat 2Km perjalanan. Kalau seminggu kurus badan aku hehe... 
Apa pun memang seronok sebab dapat cari pengalaman...
Bukan semua orang berpeluang utk jaga exam hehe...
Esok ada lagi dan mungkin sampai hari juamaat...
Di sebabkan sy sibuk tak sempat nak capture dia orang exam macam mana huhu...
Tak sama macam student sekolah ambil exam...
Dia orang exam di beri kelonggaran utk guna buku huhu...


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia