Tolong Urut Kaki Boleh??


Hari ni masih jaga orang exam. Letih betul kaki berjalan dari parking ke CP MTB KLIA, dekat 2Km perjalanan. Kalau seminggu kurus badan aku hehe... 
Apa pun memang seronok sebab dapat cari pengalaman...
Bukan semua orang berpeluang utk jaga exam hehe...
Esok ada lagi dan mungkin sampai hari juamaat...
Di sebabkan sy sibuk tak sempat nak capture dia orang exam macam mana huhu...
Tak sama macam student sekolah ambil exam...
Dia orang exam di beri kelonggaran utk guna buku huhu...


6 comments

October 1, 2013 at 8:36 PM

amboi....dah klik $$$

October 1, 2013 at 9:16 PM

hehehe...cr kerusi urut laaa :)

October 2, 2013 at 7:51 AM

Jom lepak di spa. Hahaha.

October 2, 2013 at 1:10 PM

Itu yg sy akan buat nanti haha...

October 2, 2013 at 1:14 PM

lima minit tak puas hehe..

October 2, 2013 at 6:09 PM

alahai..rendam air panas kak..lega skit..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia