Saya Kini Berkaca Mata Akhirnya

Assalamualaikum,

Akhirnya siap juga glasses ku yg tak seberapa ni. Janji mata terang dan jelas bila tengok tulisan jawi, rumi yg halus mulus itu. Nak baca al-quran pun jelas. Hehe... Ini semua kebetulan je pon. Masa tu suami n si kecik ajak gi KFC tetiba mata ku yg tak berapa terang sangat ni boleh nampak pulak offer bingkai + kanta sgtlah murah. Aku pun rembat ler satu. Bila lagi nak buat? Power makin lama makin betambah. Nak2 yg silau tu. Huhuhu...

Order semalam, hari ni siap! Pergh! Memang pantas dan tangkas. Aku pulak memang terdesak perlukan mata terang. So, malam tadi jugak aku redah pergi collect spek. Bila dah pakai, WAAAHHH terangnya dunia aku. Tak kira malam siang. Hehe...

So, inilah hasilnya...

Punyalah lama decide nak matchkan dgn muka ku yg bam2 ni. Alih2 bingkai ini jugak yg sesuai. Dahlah warna hijau neon. Nak cari warna biasa tak ada. Nasiblahkan? Janji selesa, sesuai dan nampak okay di mata suamiku.

Okay tak? Nampak macam cikgulah pulak. Hahaha! 
Murid-murid semua dah siap kerja sekolah belum?!


Ngehehe... skang sesi menggedik bersama kaca mata baru. Sila jangan meluat ye. Klu meluat tutup mata muahahaha!

THE END!


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia