YuYu Zulaikha Dah Bersalin!

Alhamdulillah...

Dapat berita gembira dari blogger fames ni.
Yuyu Zulaikha sudah selamat melahirkan babynya pada 10/10/2014
Siapa nak tengok boleh gi view kat instagram Yuyu ya.
Happy confinement Yuyu.


BAJET 2015 : Apa Yang Kita Perlu Tahu?


PANDUAN BEKERJA DARI RUMAH : Mengembirakan Pelanggan Online

Assalamualaikum!

Hai korang! Haaa kak KM nak tanya ni, siapa kat sini yang sedang berniaga online?
Yang pasti, kak KM tau ramai yang sedang bergiat niaga online.
Kak KM ucapkan tahniah dan good luck pada korang.
Okeh, hari ni kak KM nak share something yang boleh bawa maanfaat pada korang peniaga online ni.
Haaaa... meniaga-meniaga juga, tapi korang kena tau macam mana nak gembirakan hati pelanggan online supaya mereka akan jadi regular customer korang.

Sekarang ni kita semua tahukan, kemudahan dunia semua dihujung jari je.
Mudah je pelanggan nak dapatkan apa saja produk dan perkhidmatan.
Malah sekarang pelanggan semakin yakin dengan perkembangan usahawan yang mengambil peluang tingkatkan usaha pemasaran mereka melalui online.
TAPI! Haa ada juga laporan media terdapat segelintir yang mengambil peluang menjalankan penipuan, termasuk jumlah duit transaksi tapi barang tak dihantar.



Okeh, dibawah ni, ada sikit panduan yang kak KM nak kongsi dengan korang peniaga online.

WORDLESS : Agak Double Meaning


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia