Zulaikha terpurchase game kat google play

Assalamualaikum

Korang tengok, terror tak terror anak aku yg 3 tahun lebih ni purchase thooth pack kat google play. Bukan murah2 ye, 14.99 dolar melayang. Sangat panas hati aku tapi apa nak buat benda dah jadi. Redhakan jelah duit tu pergi. Cuma yang ralatnya RM50 terbang sesaja tanpa faedah. Kalau masuk ASB pun ada dividen sikit tau? Huhuhu... Akan ku uninstall semua game dlm galaxy tab tu... pepandai je purchase... nak gosok gigi talking ginger je pon, bukan gosok gigi dia... huhuhu...

Thank you...??? 
berair mata tengok amount tu... pakai visa aku pulak tu...




Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia