Fantastic Giveaway by FR


Klik banner untuk join

Korang, nampak tak banner kat atas tu?
Kalau nampak, jomlah join.
Haaaa... tiga orang yang akak tag ni wajib join ya.
Boleh tak paksa macam tu hihihi =)


Tarik Tamat
31 Ogos 2014

CPUV : Old Town White Coffee ~ CPUV tak muncul tapi iklan ada.


Korang... KM nak tanya ni.
Dia tiga hari ni KM nampak ada iklan nuffnang Old Town White Coffee duk berjoget-joget kat blog KM ni tapi yang peliknya CPUV atau CPC tak ada pon kat earnings nuffnang.
Nuffnang terlepas pandang ke atau memang macam tu?
Kalau korang tau, boleh share tak kenapa?
Sesungguhnya kak KM tak mahir sangat tentang ini semua.
Sekian, harap membantu.

Hari Raya Aidilfitri 2014 ~ Part 2

Waaaaa... akhirnya aku timbul jugak setelah 3 hari betapa tak online. Raya ke 3 balik ke Sepang, nak ceritanya highway dah start jem tau haaaa... aku tadi gagah jugaklah nak balik awal. Sudahnya sampai jam 10 malam jugak. Terlepas segala drama. huh! Ok, aku sambung balik dari cerita Hari Raya Aidilfitri 2014 ~ part 1 ya.


Labuhan Dagang Banting,
Di pagi Hari Raya

Pagi raya, sesudah subuh kita orang bangun, haha! Excited tak?  Of coz akak excited! Nak kena kemas sikit-sikit saki baki kerja yang patut. Pak Lang Zulaikha dah siap kemas ruang tamu dengan hidangan kuih muih bagai. Kemudian dia susun dulu pinggan dengan cawan kat ruang tamu. Buat style buffet katakan. Tak adalah istilah hidang dua tiga kali untuk tetamu. Penat kaedahnya kalau macam tu, huhu.

Hidangan di hari raya. Ketupat tu penting dalam juadah haha.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia