CPUV : Old Town White Coffee ~ CPUV tak muncul tapi iklan ada.


Korang... KM nak tanya ni.
Dia tiga hari ni KM nampak ada iklan nuffnang Old Town White Coffee duk berjoget-joget kat blog KM ni tapi yang peliknya CPUV atau CPC tak ada pon kat earnings nuffnang.
Nuffnang terlepas pandang ke atau memang macam tu?
Kalau korang tau, boleh share tak kenapa?
Sesungguhnya kak KM tak mahir sangat tentang ini semua.
Sekian, harap membantu.

16 comments

July 31, 2014 at 9:48 PM

emm kadang2 nuff mg caamtu.. kalau sponsored content ke,yg charity punya ke dia mmg xnaik bhgian earning. tp utk kes mahirah ni,cer tnya nuffnang sendiri.send ticket kat dorang

July 31, 2014 at 10:08 PM

sama la dear, kadang-kadang iklan nuffnang berjoget2 kat blog tapi x masuk cpuv pon...T_T sedih tol...xtau jgk npe

July 31, 2014 at 10:12 PM

ooo maknanya betullah.. ingatkan akak sorang je macam tu...

August 1, 2014 at 7:53 AM

selamat hari raya =)
hari nie saya menabung old town untuk KM =D
Nanti cuba cek kat nuffy ada tak earning old town tarikh harinie =)

August 1, 2014 at 8:18 AM

Selamat Hari Raya..
Dah check.. mmg tak de... ;((

August 1, 2014 at 11:01 AM

erm.. mungkin juga charitykan.. tulah nak kena nuffnang sendiri pulak ni...

August 1, 2014 at 11:14 AM

kalo de iklan yg duk berjoget joget kt blog tuh xsemestinye tuh cpuv..kdg kdg tuh iklan cpc...kalo de org klik bru akan de earnings kat cpc tp earnings akn msuk smgu lpas tuh....

August 1, 2014 at 11:29 AM

oo mcm tu ke? thanks mimi, sy pon tak berapa faham sebenarnya hihi.. :)

August 1, 2014 at 3:35 PM

biasalah tuh kekadang nuffnang lambat sikit.. CT notice yang nuffnang slalu hapdet acc CT sminggu skali..

August 1, 2014 at 3:47 PM

datang menabung.. hehehe. iklan oldtown ada ketiga tiga tempat jee.. nanti update lah kot

August 1, 2014 at 4:06 PM

hihi... tak check pon berapa minggu sekali update... :d

August 1, 2014 at 4:06 PM

insyaAllah... :d

August 2, 2014 at 5:48 PM

Oooo kes camni pun ada ke?

August 2, 2014 at 6:38 PM

ada... ni kes lambat masuk le ni huhu..

August 2, 2014 at 9:53 PM

assalamualaikum..salam ziarah hari raya..
sama la kes sy..tapi yg peliknya iklan old town tu kejap ade kejap hilang..mcm chipsmore..See sekarang dh x de..kat cpuv pon tak naik..tp x penah pon cashout nuff.. ;(

August 3, 2014 at 12:10 PM

Tulah... kena send tiket kat nuff tanya..

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia