Nampak Real Tak Lukisan ni?

Assalamualaikum,

Saja nak share, tengah google2 tetiba terjumpa gambar2 ni. Sangat tertarik dan menarik dengan lukisan yg nampak real gilerz ni. Jom cuci mata.




Hadiah Giveaway By Mahira Ridzuan

Click benner utk ke entry giveaway


Ada 10 hadiah disertakan untuk 10 pemenang!!

Hadiah semua disponsor oleh saya. Kalau ada yang nak jadi sponsor di alu2kan.


Kain Pasang x 1 pemenang 
(gambar ni contoh sahaja, corak apa tu surprise)


Novel terbitan Kaki Novel x 1 pemenang 
(gambar ni contoh sahaja,tajuk novel surprise)



Jakel Fabrik x 4 pemenang 
Contoh macam Dato Siti dan Diana Amir pakai
(gambar ni contoh sahaja,warna apa tu surprise)



Buku Nota kecil x 2 pemenang
(gambar ni contoh sahaja buku sebenar surprise)


Duit Raya RM5 x 2 pemenang
(Ni duit contoh je)

Amacam, best2 tak hadiahnya? 
So, apa tunggu lagi jom mulakan segman ni!!
(^^,)

Puasa ke empat hujan petang

Assalamualaikum,

Petang ni hujan. Habislah org yg jual kat bazar. Kuranglah org nak beli. Kat tempat sy ni lebat sungguh, angin pun kencang. Astro pun tak hidup. Guna beyond ni. Indah kabo je. Oklah, nak gi masak. Bye Huhu..



Sahur Telur Dadar je

Assalamualaikum

Pagi ni mamai2 bangun. Jam bunyi sayup kedengaran. Daku sudah terlewat bangun 5:30 am masak telur dadar goreng dgn nasi putih. Nasib baik suami tak kisah. Awatlah ngatuk benar malam tadi sampai bangun pagi pun tka sedar. Huhu

creadit to Adila Jolie, ni telor goreng dia huhu. I google terus jumpa. Sedap pulak tengok huhu..

Apa pun selamat berpuasa hari ni.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia