Putrajaya International Book Fair 2014 - PICC, Putrajaya! (19-Mar-2014 To 23-Mar-2014)

Jom ramai-ramai kita terjah PICC minggu ni ada bookfair.
Rugi kalau korang tak pergi wei!
Ya ampun, habislah duit aku lagi kali ni!!! 
Pulak tu mr. suami yang offer ajak pergi book fair ni nghehee. 
Ertinya dialah yang nak belanjakan? 


Saya kalau dah nampak buku, habislah kalau tak penuh satu bakul, tak taulahkan huhu.
Yang tahun lepas punya buku pun tak habis baca lagi.
Inikan pulak nak beli untuk tahun ni. Hehehe..
Ya Allah, terujanya aku!
Okaylah! Bye!




Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia