Hiking Bukit Melati

Assalamualaikum, KM baru balik dari hiking. Fuh, puas hati dapat memanjat. Susah tau nak cari masa terluang. Kena deal dengan pakwan. Dia waktu weekend kena kerja. Nak bawa si kakak dengan adik memamg tak beranilah kalau naik sendiri. Kena ada ayah depa baru KM berani. 


Okay, nak ceritanya Bukit Melati ni paling mencabar bagi KM kalau buat trail run. Turun naik macam ular laluan dia. Mengah wei. View dari atas sangat indah. 


Dari bawah dah nampak matahari. Cantik sangat. 


KM naik Bukit Melati ni bergrouping. Coach Tebu yang lead. Ada member naik ramai²  seronoklah. 


KM biasa naik 3 bukit je mampu. Itu pun dah cungap2. Nak naik bukit silalah bawa air dan makanan yang mencukupi. Kalau tak ada makanan pun, standbyla gula² atau coklat. Biasa KM bawa coklat atau apple. Air sudah tentu 


KM bersama member office. Serious cantik view dari atas ni. 




Total 5720 step utk 3 bukit tu. Berbaloi KM naik. Jom naik Bukit Melati. 😉

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia