GA Cash RAYA RM1000 by Emas Putih

As-Salam

[Sila Tekan Banner Diatas If Nak Join]




CPUV : Julie's LINE New Packaging & Dove Hairfall Rescue


Alhamdulillah... rezeki CPUV dari NUFFNANG lagi wei.
CPUV kali ni dari Dove Hairfall Rescue dan Julie's Line New Packaging, bermula pada hari ni 7/7/2014
Thanks to NAFFNANG sebab sudi kasi CPUV kat blog karya mahirah ni.
Thanks jugak to all yang selalu datang baca dan klik2 dua iklan di atas tu.
Hopefully, biarlah iklan ni bertapak lama sikit hihi.
Kena jadi model DOVE ni haha



Product Description:

The New Dove Hair Fall Rescue Treatment* strengthens and nourishes strands from the roots helping you control hair fall. It contains Trichozole active with Ginseng and Soy Protein that reduce damage at the roots and help lock your hair firmly in place - so you have the freedom from hair fall in just 2 weeks. Use Dove and see the difference.

----------------


Julie's dan LINE ni apa pulak kesinambungannya?
LINE ni macam satu aplikasi telefon pintar. Korang taukan telefon pintar tu macam ne? 
Julie's? Takkan korang tak kenal? Ala, Julie's jenama biskut yang korang pernah makan tu.
Baru-baru ni dia orang ada lancarkan usahasama antar Julie's dan LINE. Aku nak cerita panjang lebar pun tak pandai. Alah, korang bacalah berita lanjut tentang ni kat SINI


Berita baik untuk pengguna Facebook dan Instagram.
Ada peluang untuk korang menang anak patung Cony dan Brown ni.
Julie's dan LINE tengah adakan satu praduan SNAP, TAG & WIN
Cepat rebut patung ni!


Bila Ayah Layan Anak



Zulaikha baru dapat koleksi of aeroplane yang dibeli oleh tok abah dia.
Balik rumah terus ajak ayah dia main sama-sama.
Ayah dia layan jelah tapi main style lelakilah.
Entah mana datang, tiba-tiba raksaksa pink tu muncul pulak. Haha.
Pengaruh TV terlalu kuat, tu yang ayah dia pun tersampuk sama.
Nasib baik tak ada otomen sekali.
Kalau tak, habis minda anak aku dipengaruh dek ayah dia dengan kewujudan otomen tu.
Comel tak raksaksa tu haha?
Aku? Layan jelah dua beranak ni punya perasaan.
Janji bahagia sudah.
Korang nak tau berapa RM tok abah dia beli set of aeroplane tu?
Harga cuma RM2 je, dalam ada 4pcs.
Murah tak?! Murahkan?
Haaaa hanya ada di kedai RM2.
Sekian.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia