CPUV : Julie's LINE New Packaging & Dove Hairfall Rescue


Alhamdulillah... rezeki CPUV dari NUFFNANG lagi wei.
CPUV kali ni dari Dove Hairfall Rescue dan Julie's Line New Packaging, bermula pada hari ni 7/7/2014
Thanks to NAFFNANG sebab sudi kasi CPUV kat blog karya mahirah ni.
Thanks jugak to all yang selalu datang baca dan klik2 dua iklan di atas tu.
Hopefully, biarlah iklan ni bertapak lama sikit hihi.
Kena jadi model DOVE ni haha



Product Description:

The New Dove Hair Fall Rescue Treatment* strengthens and nourishes strands from the roots helping you control hair fall. It contains Trichozole active with Ginseng and Soy Protein that reduce damage at the roots and help lock your hair firmly in place - so you have the freedom from hair fall in just 2 weeks. Use Dove and see the difference.

----------------


Julie's dan LINE ni apa pulak kesinambungannya?
LINE ni macam satu aplikasi telefon pintar. Korang taukan telefon pintar tu macam ne? 
Julie's? Takkan korang tak kenal? Ala, Julie's jenama biskut yang korang pernah makan tu.
Baru-baru ni dia orang ada lancarkan usahasama antar Julie's dan LINE. Aku nak cerita panjang lebar pun tak pandai. Alah, korang bacalah berita lanjut tentang ni kat SINI


Berita baik untuk pengguna Facebook dan Instagram.
Ada peluang untuk korang menang anak patung Cony dan Brown ni.
Julie's dan LINE tengah adakan satu praduan SNAP, TAG & WIN
Cepat rebut patung ni!


15 comments

July 7, 2014 at 8:35 PM

Weee~~~ Alhamdulillah. :)

July 7, 2014 at 8:42 PM

yeay!! =)

July 7, 2014 at 8:49 PM

Waaaaa.... Bestnyerr

July 7, 2014 at 8:56 PM

itu la tak sangka huhu..

July 7, 2014 at 8:59 PM

I is jeles okey. Huhu

July 7, 2014 at 9:04 PM

don't be jeles, hihi...;p nanti ira pun dpt...

July 7, 2014 at 10:16 PM

wahhhh untung hehe. rezeki di bulan ramdhan. taniah kak ^___^

July 7, 2014 at 10:22 PM

alhamdulillah... terima kasih... =)

July 8, 2014 at 6:30 AM

Perghhh berderet2.... tahniah sis... murah rezeki... :)

July 8, 2014 at 7:53 AM

alhamdulillah... terima kasih...

July 8, 2014 at 7:59 AM

Wahh...tahniah...murah rezeki..

July 8, 2014 at 8:06 AM

Alhamdulillah dan tahniah

July 8, 2014 at 8:10 AM

Alhamdulillah... terima kasih.. =)

July 8, 2014 at 8:11 AM

Terima kasih.. =)

July 8, 2014 at 7:46 PM

tahniah..murah rezeki

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia