Happy Birthday My Baby Zulaikha

Assalamualaikum

Today is my baby birthday 30/03 yang ke 3 tahun. Sambut simple-simple je. Buat surprise kat si kenit tu bagi dia happy. Seronok aku tengok bila anak ku punyala excited nampak kek upin ipin dia yang cantik itu. Bertemakan pink, purple yang ditempah oleh mak su dia.

Tadaaa...! Inilah dia kek besday girl. Ini di panggil kek pelangi sbb ada 4 lapisan pelangi. Wlupun sebenarnya lapisan pelangi ada tujuh, daku suh pendekkan jadi 4 je. Okaylah tu kan? =)
Sangat sedap!

Ini dia besday girl yang sweet and comel. Punyalah suka dia tengok upin ipin tu. Gaya tiga jari tu mmg dah tak sabo nak terkam kek tu der.

Ini pulak besday present untuk si kenit yang dah lama dia idam kan. Sebelum ni sibuk dia mintak nak motor... nak motor... ehm! Dah alang-alang motor tu baik hadiakan basikal. Boleh pakai sampai enam tahun.


Puas dia main beskal dalam rumah duk pusing dekat 10 round. Suh tido tak mo tido. Beskal tu di hadapnya sampai betul2 penat barulah sibuk mintak susu nak tido. Now 10 kali round my girl dah pandai kayuh basikal wlupun sangkut sbb kaki tak sampai sgt. =)

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia