Nasha First Giveaway

klik banner

STICKY POST
 Update terbaru!!!
   TARIKH TAMAT PADA 7/07/2013

Senarai hadiah:

1.Purse butterfly {1}
2.Notebook hello Kitty {1}
3.Review blog {3}
4.Banner gift {2}
5.Topup RM 5 {2}
6.Felt bookmark {1}
7.Doodle {1}
8.Novel 'Ketuk Pintu Hati Dia' {1}

GIVEAWAY X-CLUSIF PERTAMA BY ADHIE


KLIK BANNER UNTUK JOIN
DUE DATE : 20.7.2013 (SABTU 11.59)

HADIAH

- 1 x Business Card Organizer Jenama Bally
- 3 x Little Teddy Famous Amos
- 2 x Hello Green Avon Sport Bottle
- 4 x Key Chain Singapore

Pemilihan pemanag 100% random.org.
Jom join,syarat hanya follow  http://adhiemenulis.blogspot.com/ sahaja.

Double Trouble Giveaway 2013 by SPB & SyahirahFS



Double Trouble Giveaway 2013 by Syan Punya Belog & SyahirahFS.

Di Sponsor oleh : 



 ++100 HADIAH UNTUK DIMENANGI!!



Pernikahan Hanif & Akmal (Part 1)

Assalamualaikum,

Alhamdulillah... kami selamat tiba di Jerantut Pahang jam 2pm tadi utk menghadiri majlis pernikahan Hanif & Akmal. Tak sangka adik aku ni dah jadi laki orang. Dengan 2 kali lafaz, Hanif telah pun bergelar suami kepada Akmal. Stadylah bro! Tak gabra langsung sebab pak imam suka buat lawak. 2 kali lafaz tu sebab tercicir 1 pekataaan je, yg lain ok.

Ini photo booth. Cantikkan. Plastik pun belum buka. Esok sanding baru buka.

Ini laluan pintu gerbang. Sempat sy ambil sementara berarak nak masuk rumah.

Ini pelamin dia, simple tapi cantik. Standard mana2 wedding sy pergi design pelaminnya mcm ni. 

Ini meja makan beradab. Bersih lagi sbb esok baru nak guna.

Dan inilah mempelai dua hati sejoli tu. Muka dah hilang neves macam tulah. Haha...

Apa pun semoga berbahagialah kalian berdua hingga akhir hayat. Esok klu sempat, update lagi ya... Daaaa...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia