Zalora Oh Zalora

Assalamualaikum,

Sy telah terjebak dengan Zalora/! Parah poket, memang parah! ='} Cenggini kisahnya, ada sorang kwn ni dia baru je membeli belah kasut di Zalora. Hari ni order, esoknya sampai. Sy sgtlah teruja bila tengok dia punya kasut tu. High heel cantik! Memang sy tertarik!

Jadi sy pun terus buka Zalora. Konon nak tengok2 je apa yang menarik sangat sampai orang kata Zalora ni berhantu. Sekali click punya click, tengok2 dah penuh my wish list. Oh tidak! Tangan ku dah mula gatal nak tekan buy tapi sy tahan je niat hati ni bila kwn kata "Jangan kak Mahirah. Zalora ni berhantu!"

Hehehe! Memang sah berhantu. Kenapa sy cakap berhantu? Di mana sy berada, Zalora ada. Yg tak tahan tu, di mata sy sentiasa nampak flat shoes yg masih dlm wish list sy tu. Maksudnya Zalora pancing sy dgn iklan2nya di blog2 orang yg sy visit melalui IP address. Contohnya spt di bawah...

Bila sy bukak blog niaga orang, ada je Zalora duk promote flat shoes sy. Sy bukak 4shared pun ada Zalora duk promote flat shoes dlm wishlist sy tu. Sy bukak penulisan2u pun ada jugak Zalora duk promote flat shoes yg ada dlm wishlist sy. Sama ada sy yg salah tgk atau mmg betul2 Zalora promote kat sy. Bila teliti lg sekali mmg betul pon Zalora nak pancing aku suh beli! Uwaaa!! Mana tak tergugat imanku ni? Cer tgk!
Mcm nilah iklannye...

Sy singgah oh bulan pun Zalora promote kasut wishlist sy!


Zalora iklankan kasut dlm wishlist sy...

Kat penuliasan2u pun Zalora duk promote kasut yg ada dlm wishlist sy. Dah la laman ni sy suka lepak baca novel orang...

Lagi Zalora iklankan kasut dlm wishlist sy...

NAK PENGSAN!

Pergh! Sy hanya manusia biasa. Hati cepat cair bila tengok kasut2 yg sy idamkan itu asyik tertayang di mana2 blog orang. Akhirnya sy buka Zalora dan terus click button BUY utk 5 kasut yg tgh offer. Harga akan di beritahu kemudian after sampai ke tgn sy nanti ya. Jgn risau, tak mahal pun... ngeee...

Setakat ni je nak cerita pengalaman sy terpengaruh dgn Zalora. Kang kalo cerita panjang2, ada sy singgah website Zalora cuci mata lagi kot. Huhuhu... Dah sampai nanti sy update baru pulak ya!

Oklah bye!

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia