Pasta Mania At KLIA2 Italian Food

Korang kalau pergi KLIA2 jangan lupa singgah makan kat Pasta Mania Italion Food tau.
Biasa saya makan Aglio Chicken Basil.
Sedap sangat sampai dah kemaruk sanggup buat Aglio sendiri kat rumah.
Menjadi pulak tu haha.

Puncanya masa kami duty first time kat KLIA2 open day hari tulah.
Terfikirlah jugak nak makan kat mana yang sedap sampai tak boleh lupa.
Sekali ada staff KLIA2 offer kat kami petugas2 ni.
Katanya menu pasta mania sedap. So kami pun cubalah sendiri menunya.

Service tak yah cakaplah, memang tip top.
Mereka memang terlatih. Biasanya waktu lunch memang penuh Pasta Mania ni.
Hari jumaat tak payah cakaplah lagi ramai giler orang makan lunch kat sini. Haha..

Kita boleh tengok sendiri apa yang dia masak kat dapur tu haha.
Menjulang2 api aku tengok.

Ok, ini dia menu Aglio Chicken Basil Cuma RM9.90 je.
First time cuba memang terangkat.
Kenyang gila makan.

Saya macam biasalah akan order ice lemon tea.
Air lain ada tapi gelas tinggi takut overload dah rugi tak habis haha.

kredit to www.venusbuzz.com

Ok Bye!


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia