Guess The Emoji

Assalamualaikum,

Siapa duk gila main game ni? Game ni sampai level berapa pun tak tau? Tak silap sampai level 27kan? Punya payah ku pikir2 sekali google, ada jawapan2nya dengan mudah. Tak mencabar langsung game ni. Serius buang masa je ku main sebab gatal sangat tangan bila malas nak pikior terus je google jawapan hahaha. Dalam masa 3 hari ku boleh habis level dengan mudah miahahaha... terror tak terrornya teman bermain dengan Guess The Emoji. Hanya tiga hari main, sekejap je dah khatam! Bermain dengan rasa tak ada perasaan...






Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia