September Giveaway Party hosted by Iola Caviar


Korang, jom join segmen ni.
Kak KM salah sorang sponsornya.
Hadiahnya pasti menarik tau
Click Baner untuk join ya.

  • topup rm5 (2 pemenang)  
  • topup rm10 (2 pemenang)
  • topup rm 5 (enam pemenang) 
  • sehelai blouse
  • topup rm5 (4 pemenang) 
  • tudung ala fareeda (1 pemenang)
  • sehelai dress (1 pemenang ) 
  • topup rm 10 (1x) 
  • topup rm 5 (1x)
  • 1 pewangi kereta 
  • 1 tudung bawal ruffle 
  • keychain  (2x) 
  • topup rm 10 (2x) 
  • 2x sample perfume grade 5A (2-5ml)
  • 5x diskaun voucher pembelian Rexylla
  • 2x topup rm10
  • usb card reader
  • cash RM50

Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda
Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

Wordless Monday -> Eh? Monday Ke Hari Ni?


Assalamualaikum korang!

Dah baca atas ni?
Terus terang cakap, KM setuju sangat dengan quote ni.
Tak payah pening nak fikir sama ada orang suka atau tak suka sebab tu lumrah dunia.
Kalau kita duk asyik fikir, lama-lama kita yang KO.
Kita buat baik macam mana pun mesti ada jugak yang tak suka ke kita.
So abaikan perasaan mereka.

Cuma kita kena hati-hati dengan insan bernama kawan.
Ada segelintir di depan kita nampak baik tapi di belakang tikam kita senyap-senyap.
Mungkin ada yang berkawan untuk mengorek rahsia dan gunakan untuk menjatuhkan kita.
Jadi kena berwaspada.


Pencarian Sponsors Untuk Segmen/GA Sept Karya Mahirah

STICKY POST
Scroll ke bawah untuk baca entry seterusnya.

Assalamualaikum korang!

Dah baca tajuk entry? (^^,)
KM sebenarnya tengah duk rancang nak adakan Segmen / GA.
Ikut perancangan Segmen / GA ni akan berlangsung pada 8 September 2014.
Itu pun jika di izinkan Allah kalau tak ada apa-apa halangan.

Jadi KM dengan ini berbesar hati ingin menjemput para bloggers atau online shoppers yang sudi menjadi sponsor Segmen / GA yang akan berlangsung tak lama lagi.

Apa kelebihan jadi sponosor ni?
1. Confirm pageviews anda meningkat.
2.  Followers anda pun makin bertambah.
3. Secara tak langsung dapat tambah kenalan yang ramai.
4. Masa nilah anda nak promote produk atau blog pada blogger lain.

Okeh, apa syarat-syarat nak jadi sponsorship?
1. Mesti IKHLAS, JUJUR dan AMANAH.
2. Mestilah warganegara Malaysia
3. Terbuka kepada blogger atau online shops
4. Items yang boleh disponsor : Barangan pos, top up dan cash je.
5. Maximum 2 syarat untuk diberikan kepada peserta.
Kepada yang berminat boleh email pada KM di mahirah_mustapha@yahoo.com

Tarikh tutup pencarian Sponsors ialah pada 1 September 2014

Keep in touch ya!
~Daaa~


Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia