Pencarian Sponsors Untuk Segmen/GA Sept Karya Mahirah

STICKY POST
Scroll ke bawah untuk baca entry seterusnya.

Assalamualaikum korang!

Dah baca tajuk entry? (^^,)
KM sebenarnya tengah duk rancang nak adakan Segmen / GA.
Ikut perancangan Segmen / GA ni akan berlangsung pada 8 September 2014.
Itu pun jika di izinkan Allah kalau tak ada apa-apa halangan.

Jadi KM dengan ini berbesar hati ingin menjemput para bloggers atau online shoppers yang sudi menjadi sponsor Segmen / GA yang akan berlangsung tak lama lagi.

Apa kelebihan jadi sponosor ni?
1. Confirm pageviews anda meningkat.
2.  Followers anda pun makin bertambah.
3. Secara tak langsung dapat tambah kenalan yang ramai.
4. Masa nilah anda nak promote produk atau blog pada blogger lain.

Okeh, apa syarat-syarat nak jadi sponsorship?
1. Mesti IKHLAS, JUJUR dan AMANAH.
2. Mestilah warganegara Malaysia
3. Terbuka kepada blogger atau online shops
4. Items yang boleh disponsor : Barangan pos, top up dan cash je.
5. Maximum 2 syarat untuk diberikan kepada peserta.
Kepada yang berminat boleh email pada KM di mahirah_mustapha@yahoo.com

Tarikh tutup pencarian Sponsors ialah pada 1 September 2014

Keep in touch ya!
~Daaa~


28 comments

August 28, 2014 at 8:08 AM

wah.. mama pun mencari sponsor, tapi keadaan mama tak mengizinkan mama sekarang... demam..

August 28, 2014 at 8:34 AM

wah menarik.. baru jer sponsor rakan blogger.. xpe, saya akan fikirkan.. mungkin dapat menyumbang sedikit sebanyak..

August 28, 2014 at 8:46 AM

wahh wahh~nak jadi sponsor jugak ^^, mcm best je~mcm best je :D

August 28, 2014 at 9:44 AM

Wahhh.. nak joinlah. tp tatau nak sponsor apa.. :-) :-) :-)

August 28, 2014 at 9:46 AM

macam nak je jadi sponsor. hehe. nanti saya email akak ^^,

August 28, 2014 at 10:05 AM

salam kenal =) done follow sini dan masukkan karyamahirah dlm bloglist :)

August 28, 2014 at 10:12 AM

Pasti ramai yg tertarik dgn syarat yg diberikan..
Kakak tunggu GAnya aje..

August 28, 2014 at 11:13 AM

dh email :D

August 28, 2014 at 11:34 AM

anda di tag lagi..hehe
http://www.irrayyan.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

August 28, 2014 at 12:13 PM

nak sponsor..jap nak email..

August 28, 2014 at 1:51 PM

Nak jugak..
Nanti saya email.
shikin1401@gmail.com

August 28, 2014 at 3:20 PM

yeay nak nak hehe...

August 28, 2014 at 4:18 PM

macam nak join...tapi takde idea barang ape nak di sponsorkan tuh....kite tak suke kasi cash/topup.... akak, ramai ker dah confirm jdi sponsor?

August 28, 2014 at 4:24 PM

Waaa.. best nyerrr...nak sponsor jugakkkkk :D

August 28, 2014 at 4:25 PM

Opps.. lupa lakk. asyik lupa je syaz nihhh.. hihi.. syaz ade tag akak dekat segmen nih.. jom join.. hihihi..
syaz bukak shoutbox akak error je memanjanggg -_-

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html

August 28, 2014 at 9:31 PM

Dah email ^^

yunsing1@hotmail.com

August 28, 2014 at 11:58 PM

Akak ada pos brg kt awak...dh smpi blom? Risau plak takut x smpi...

August 29, 2014 at 12:04 AM

Oh, dah sampai semalam kak... tak sempat update entry... :)

August 29, 2014 at 10:16 AM

salam. sy pun nak mencari sponsor..untuk blogger area..ramai yg nak buat GA after Merdeka ni.. :)

August 29, 2014 at 10:56 AM

kala akak JM nk sponsor CASH boleh..yg lain2 tu cam x tahu lak..nanti akak email

August 29, 2014 at 2:26 PM

Salam.
Anda di TAG - Segmen biar saya tolong Cik Farra.

August 29, 2014 at 5:15 PM

Eda dah paham 😊

August 30, 2014 at 3:00 PM

insyaallah kalu di izinkan... boleh juga nak join ni...saya akan emailkan juga... btw ...saya dari www.mommylina.blogspot.com .. salam ukhwah dan saya nak join GA ... dari kedaivitaminlina@gmail.com

September 1, 2014 at 1:14 AM

Akak, dah emel :)

September 1, 2014 at 3:40 PM

Tengok dari komen-komen atas ramai yang nak sponsor ni..mesti gempah segmen kak KM ni nanti.. ^_^

September 1, 2014 at 9:17 PM

alaaaa sempat lg ke..dh tarikh tutup...

September 2, 2014 at 6:10 PM

Xsabar nk join segmen kak KM lagi :-)

September 5, 2014 at 5:48 PM

Alahai...dah lepas...klo x,nk jugak jd sponsor...huhu

Post a Comment

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia