CPUV SME Micro Finance

Assalamualaikum!


Hari ni sibuk mandi manda kat pantai acheh.
Nanti kak KM update pasal ni di hari raya aidiladha part 3.
Okeh, balik rumah tadi baru perasan ada CPUV baru masuk.
CPUV SME Micro Finance
Kak KM tak pasti apa bendanya ni dan tak tau nak terangkan macam mana sebab tak paham.
Tapi kalau korang nampak iklan ni, rajin2 klik ya, hihi.
Alhamdulillah, sejak akhir2 ni banyak pulak CPUV masuk.
Mungkin sebab kak KM hantar tikets hari tu kot hihi dan now dia orang alart dengan kak KM.
Ok la tu je nak cerita.
Daa..

Ni salah satu SME Micro Financing.
Yang KM tau benda ni applied kat semua bank.
Alah nanti korang bacalah ya kalau ada iklannya.
Daaa...


Hari Raya Aidiladha (Qurban) Part 1

Assalamualikum!


Hai korang! Amacam hari raya korban?
Berapa ekoq tumbang lembu? Ke tumbang kambing?
Mesti meriah korangkan?
Kak KM? Haha... meriah ko, tak tau nak cakap macam mana meriahnya.
Sebenarnya mak tok dan tok abah zulaikha ni ada planning nak buat house warming kononnya.
*House warming apa pulakkan? Mak tok dan tok abah zulaikha beli rumah baru ke?*
Ala... bukan rumah baru, korang ingat tak kak KM pernah cerita pasal rumah yang siap tak semenggah tu?
Ha, rumah tu lah yang kami nak buat doa selamat tu.
Alhamdulillah... rumah kami siap sepenuhnya.
Sikit-sikit kami baiki sampai mata ni puas hati dengan hasil tangan sepupu.
Mujurlah dia sudi nak tolong buatkan.
Jadi apakah menu di hari sebelum raya tu?

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia