Parking Lot Apartment

Kalau korang tengok, apa yang korang faham dalam gambar ni?
Sebuah balkoni yang ada basikal budak kecik.
Parking lot kosong tu parking rumah saya.
Kon merah tu saya punya jugak.
Kereta Alza putih yang bersinar tu adalah kereta saya.
Kenapa saya tak parking di parking lot saya sendiri?
Kenapa saya parking kat depan sana?


Jawapannya?
Sebab saya punyai 2 kereta.
Yang mana, sebuah lagi tu kereta kancil suami saya.
Kalau saya tak parking kereta kat sebelah sana,
Suami saya takkan dpt parking.
Hurm... itulah masalah yang kami hadapi kalau duduk di apartment.
Parking lot memang dah diberi setiap rumah satu lot.
Masalah bagi mereka sekiranya satu rumah ada sorang satu kereta.
Kat mana selebihnya nak parking?
Jadi, parking2 extra ni sudah pun direbut.
Siapa cepat, dia dapat.
Saya untung sebab duduk di bahagian hadapan.
Andai kata ada kosong, saya cepat2 cop parking untuk suami saya.
Kalau tak sempat, kancil suami saya akan block kereta saya.
Nasib penduduk apartment.

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia