Powerbank 20000mAh Sudah Sampai

Assalamualaikum,

Akhirnya sudah sampai jugak powerbank ku 20000mAh yg dinantikan. Lepas ni tak ada alasan low batterylah bagai ye. Yg paling penting nak gi kelong nanti kena bawak. Berguna sangat time atas laut masa tu. Hehehe...

Inilah dia rupa powerbank yang power itu. Baru nak try and error berapa lama bertahan.

Masa ni tengah charge hp galaxy Y. mmg full penuh ye. Best! Sat lagi nak charge Note 2 plak.

Korang ada ke? Kalau belum, silala beli ya. Sangat berguna bg siapa yg kaki travel! Lepas ni tak payah dah nak cari MacD ke, KFC ke atau tmpt mkn utk charge hp. Buang time je! Ngeee...

p/s: Satu wishlist sy dah tercapai. POWERBANK! =) cuma hanya dpt beli capacity power 20000mAh instead of 30000mAh. budget cuma utk tu je hehe tp bolehlah kan dri tak de. 
So, apa next wishlist yg akan sampai ye? Tunggu...

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia