PEMENANG Top Referral Segmen 3 Hari Blogwalking Bersama Mahira Ridzuan

Assalamualaikum,

Dengan ini saya ingin mengumumkan PEMENANG Top Referral bagi Segmen 3 Hari Blogwalking Bersama Mahira Ridzuan. 

Top Referral di menangi oleh...
Jeng! Jeng! Jeng!



TAHNIAH KEPADA PEMILIK BLOG.

Apakah hadiah misteri yang beliau akan terima???
Jeng! Jeng! Jeng!
Ini Gambar Hiasan je tau. Yang betul2 belum pilih lagi =)

Nanti baru nak pergi shopping. Hehehe...

TAHNIAH TOP REFERRAL!!!

Tiga lagi peserta saya akan umumkan petang ni ya.

Sila bagi maklumat seperti dibawah dan emailkan ke mahirah_mustapha@yahoo.com:
Saya pemenang Segmen 3 Hari Blogwalking Bersama Mahira Ridzuan dan ni maklumat alamat saya:
NAMA:
ALAMAT:
NO TEL:
HADIAH:
LINK SEGMEN:

Segmen 3 hari BlogWalking Bersama Mahira Ridzuan

Sticky Post

Assalamualaikum,

Kali ni saya nak mengajak rakan bloger join Segmen ke dua saya. Segmen 3 hari Blogwalking Bersama Mahira Ridzuan. Jadi jom ramai-ramai sertai segmen saya ni dan ajaklah kawan-kawan sekali. Tak lama, 3 hari je. Yang pasti ada hadiah menarik menanti.



Syarat-syaratnya sangat mudah.
-  Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. 
  1. FOLLOW blog Bila Aku Berkarya.
  2. LIKE dan SHARE page Laundry Apple & QZ Collections
  3. Sila Click 3 smileys ni Kisses smileysKisses smileysKisses smileys biar loading sampai habis ya. 
  4. Buat simple entry bertajuk ‘ Segmen 3Hari BlogWalking Bersama Mahira Ridzuan’.
  5. Kemudian letak benner di atas (printscreen je) dan backlink ke segmen ni. (Jangan lupa)
  6. Blog walking rakan-rakan yang menyertai segmen ni. Kalau boleh followlah mereka sekali =)
  7. Tinggalkan jejak link di kotak komen.
Pemenang akan di pilih secara random.org. (^^,) Top referal akan menerima hadiah MISTERI.
Segmen ni bermula 15 Sept 2013 - 17 Sept 2013 (3 hari je)
InsyaAllah kalau tak ada apa-apa halangan pemenang akan diumumkan pada 18 Sept 2013

~ Nak tengok hadiah, sila click SINI~
~ Senarai peserta terkini, sila click SINI~

* Terima kasih kepada siapa yang sudi join segmen ni (^^,)

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia