Bantuan Mangsa Banjir Dari Division Kami

Assalamualaikum,

Baru-baru ni, sebelum balik kampung kami beramai-ramai telah sepakat untuk beli barang keperluan untuk mangsa banji di Timur. Peruntukan yang kami dapat hasil dari kutipan semua pihak, dapatlah dekat RM600 macam tu. So dari situ dapatlah kami pelbagaikan barang-barang. Cumanya kami lebihkan air sebab untuk kemudahan mereka nak memasak, minum dan sebagainya. Hopefully dengan bekalan yang ada ni, dapatlah menampung serba sedikit keperluan mangsa banjir...


Selepas barang2 dah di angkut dari kereta saya.
Masa ni mmg bukan kita orglah yg tukang angkat.
Ada a few lelaki gagah perkasa yg telah berbakti tenaga untuk angkat barang2 ni.
Terima kasih kalian... Ini namanya lelaki hehe...

Barang akan di bawa ke mail room. Di mana pusat pengumpulan semua barang di satukan.

Gagah encik ridzuan kita mengangkat barang sambil diperhatikan puan sha.

Kami ambil gambar sebagai kenangan sebelum di hantar ke pusat mengumpulan sambil diperhatikan oleh seorang makwe di kerusi tiang sebelah kiri hehehe... siapa nampak memang comel... =)

Giveaway By Farhan Kerewx And Cik Hawa

Assalamualaikum

Tekan Banner

Hai korang, Blog Farhan Kerewx & Cik Hawa ada buat GA. Meh le join. 
Duo Giveaway by Farhan Kerewx & Cik Hawa ni disponsor oleh Farhan KerewxHawa Syazana | Nasuha | Sarah | Ana Likes | Nur Khairina | Airis | Aisah AS | Nur Fasihah

Pelbagai hadiah seperti Baju Bali, Set Shawl Cinta Jannah, Novel. Black Shiseido Mask, Gelang, Jam Minion, Kipas Tangan B.A.P, Pin Tudung, String bracelet & banyak lagi. 

Pemenang yang dicari adalah pemenang yang berdasarkan Top referall yang akan mendapat Baju Bali & Perfume Gred AAA. Jadi apa lagi, jom la reramai join GA ni.

*TAMAT: 17/12/2013 MAYBE DILAMBATKAN 25/12/2013, JAM 11:59 MLM

Disable right click

Kira Visitor

Lazada Malaysia